Blog Categories

BEST SELLER

0 Review(s)
97.68 Lei
0 Review(s)
350.00 Lei
0 Review(s)
342.00 Lei
0 Review(s)
71.00 Lei
0 Review(s)
57.30 Lei
0 Review(s)
52.00 Lei
0 Review(s)
1,510.80 Lei
0 Review(s)
350.00 Lei

MAGNUM Tube | teava de incalzire prin pardoseala

May 22, 2016
MAGNUM Tube | teava de incalzire prin pardoseala

Teava de incalzire prin pardoseala MAGNUM Tub este fabricata din PE-RT de tip I si reprezinta polietilena de temperatura ridicata. Ca urmare, acest tub este de asemenea potrivit pentru temperaturi ridicate.

Teava de tip PE-RT I este puternica si totusi flexibila. Este un copolimer al etilenei cu o structura moleculara unica, pe baza distributiei catenei laterale monitorizate. Ca urmare, acesta prezinta performante superioare in domeniile fractura de stres si de rezistenta la presiunea hidrostatica, fara reticulare. Acest lucru face ca tubul MAGNUM sa fie reciclabil.

Aceste tevi PE-RT de tip I sunt stabilizate in mod optim impotriva invechirii, astfel incat tubul MAGNUM are o viata calculata de cel puțtn 50 de ani in conditii normale de utilizare. MAGNUM tub PE-RT de tip I sunt special concepuet pentru a fi utilizate îisistemele de apa calda si rece, podea si de perete de incalzire/racire si de racire in tavan.

Materialul PE-RT de tip I este de peste 20 de ani, un lider in aplicatii de conducte in cazul in care este necesara o gama larga de temperatura.

MAGNUM Tub poate fi utilizat intr-un interval de temperatura de 5⁰C pana la 80⁰C. Pe termen scurt poate atinge un varf de sarcina pana la 95⁰C, la un maxim de 6 bari presiune hidrostatica interna.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi