Heatit Z-TRM3 Black

0 Review(s)
 • Nou
 • Send to a friend

  Heatit Z-TRM3 Black

  Heatit Z-TRM3 Black

  Recipient :

  * Required fields

    or  Cancel

736.00 Lei

Distribuie prietenilor tai

Produse asemanatoare

Heatit Z-TRM3 este un termostat electronic pentru încălzirea electrică prin pardoseală, proiectat pentru a fi montat într-o cutie de spălare standard. Termostatul are un cip Z-Wave încorporat care poate fi conectat cu sistemele de automatizare la domiciliu. Heatit Z-TRM3 are SmartStart. Această caracteristică permite utilizatorului să includă toate dispozitivele cu SmartStart prin scanarea codurilor QR de pe dispozitive. La pornire, toate dispozitivele vor fi incluse automat în gateway (necesită compatibilitate SmartStart). Acest lucru economisește instalatorului o mulțime de muncă.

Heatit Z-TRM3 este echipat cu un întrerupător unipolar și se potrivește în cadrele System 55. Termostatul poate rezista la o sarcină de maxim 16A / 3600W la 230V. La sarcini mai mari, termostatul trebuie să controleze un contactor. Termostatul poate fi conectat la doi senzori externi cu fir. Termostatul are capacitatea de până la 5 asociații (relee, prize de perete etc.).

Termostatul este proiectat pentru încălzirea electrică. Poate fi utilizat pentru încălzirea pe bază de apă dacă termostatul este conectat cu Heatit Z-Water.

Write a review

Write a review

servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Butoaie din lemn beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala oferte cazare munte beton imprime perpignan beton imprime charleroi