Heatit Z-Temp2 Black

0 Review(s)
 • Nou
 • Send to a friend

  Heatit Z-Temp2 Black

  Heatit Z-Temp2 Black

  Recipient :

  * Required fields

    or  Cancel

483.00 Lei

Distribuie prietenilor tai

Produse asemanatoare

Heatit Z-Temp2 este un termostat cu baterie conceput pentru a fi utilizat cu sisteme de încălzire pe bază de apă. Utilizat în combinație cu Heatit Z-Water, vă puteți controla sistemul de încălzire cu un controler / gateway primar Z-Wave. Aceasta este o soluție „fără fir”, economisind atât timp, cât și bani. Toate comunicațiile dintre Heatit Z-Temp2 și dispozitivul controlat sunt 100% wireless.

Heatit Z-Temp2 are SmartStart. Această caracteristică permite utilizatorului să includă toate dispozitivele cu SmartStart prin scanarea codurilor QR de pe dispozitive. La pornire, toate dispozitivele vor fi incluse automat în gateway (necesită compatibilitate SmartStart). Acest lucru economisește instalatorului o mulțime de muncă.

Heatit Z-Temp poate fi asociat cu releul Heatit Z sau cu un alt releu Z-Wave pentru a controla multe tipuri de soluții de încălzire. Heatit Z-Temp2 este o alegere excelentă la restaurarea sau remodelarea clădirilor existente, deoarece este ușor de instalat fără a fi nevoie de cabluri. Vă recomandăm să utilizați mai multe unități de 230VAC pentru a întări rețeaua mesh.

Write a review

Write a review

servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi Butoaie din lemn beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala oferte cazare munte beton imprime perpignan beton imprime charleroi